DAL BELLO, BARBARA

DAL BELLO, BARBARA  

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Antimicrobial activity of lactococcal and enterococcal strains isolated from artisanal products from North West of Italy toward Listeria monocytogenes 2010 B. DAL BELLO; K. RANTSIOU; R. AMBROSOLI; G. ZEPPA; L. COCOLIN
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results 2014 A. GUGLIELMETTI; R. MARCHIANI; B. DAL BELLO; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Applicazione di caglio vegetale nello sviluppo di formaggi innovativi 2014 Zeppa, G.; Benucci, I.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Esti, M.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Liburdi, K.; Rolle, L.
Biodiversidade Molecular da Microbiota de Produtos Lacteos Artesanais 2012 Barbara Dal Bello
Controllo di microrganismi patogeni (Listeria monocytogenes e Staphylococcus aureus) in formaggi semistagionati mediate l’utilizzo di Lactococcus lactis produttori di batteriocine 2010 B. DAL BELLO; G. ZEPPA; D.M. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; E. PIVETTA; L. COCOLIN
Effect of nisin-producing Lactococcus lactis strains in ripened semi-hard cheeses inoculated with Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus 2010 B. DAL BELLO; P. DOLCI; G. ZEPPA; M.D. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; E. PIVETTA; L. COCOLIN
Effetto del pascolamento sul contenuto in acido rumenico (CLA) di latte bovino 2008 M. GIORDANO; S. GROSSO; B. DAL BELLO; G. ZEPPA
Fortificazione di prodotti lattiero-caseari con omega-3 di origine vegetale 2015 Dal Bello, B.; Torri, L.; Piochi, M.; Bertolino, M.; Zeppa, G.
Funzionalizzazione dello yogurt con perisperma di nocciola 2015 Marta, Bertolino; Simona, Belviso; Barbara, Dal Bello; Daniela, Ghirardello; Manuela, Giordano; Luca, Rolle; Giuseppe, Zeppa .
Genetic characterization of bioprotective strains isolated from Piedmont agri-food products 2009 Dal Bello B
Influence of the addition of hazelnut skins on the physico-chemical and polyphenol content of yogurt and fresh egg pasta. 2018 Bertolino M., Ghirardello D., Giordano M., Rolle L., Belviso S., Dal Bello B., Gerbi V., Zeppa G.
INFLUENCE OF THE ADDITION OF HAZELNUT SKINS ON THE POLYPHENOL CONTENT OF YOGURT AND FRESH EGG PASTA 2015 Bertolino, M.; Belviso, S.; Ghirardello, D.; Giordano, M.; Dal Bello, B.;Barbosa Pereira, L.; Zeppa, G. .
Isolamento di ceppi batterici da prodotti agro-alimentari piemontesi con attività antagonista verso microrganismi patogeni e alteranti 2009 B. DAL BELLO; K. RANTSIOU; R. AMBROSOLI; G. ZEPPA; L. COCOLIN
Microbial ecology of handmade dairy products - Molecular methodologies for isolation and identification 2011 Barbara Dal Bello; Luca Cocolin
Microbial fermentation dynamics of sausages inoculated with bacteriocinogenic cultures 2010 T. CIVERA; B. DAL BELLO; D. NUCERA; K. RANTSIOU; L. COCOLIN
Microbiota autoctoni per il controllo dei microrganismi alteranti e patogeni negli alimenti: il ruolo della bioprotezione 2009 L. COCOLIN; B. DAL BELLO; V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU
Production of Conjugated Linoleic Acid (CLA) by lactic acid bacteria isolated from Italian traditional cheeses 2008 B. DAL BELLO; M. GIORDANO; P. DOLCI; G. ZEPPA
Proteolisi e produzione di ammine biogene in formaggi modello ottenuti con batteri lattici produttori di batteriocine 2010 Travaglia F.; Locatelli M.; Zeppa G.; Dal Bello B.; Grosso A.; Arlorio M.; Coïsson J.D.
Quality and biosafety for Piedmont agri-food productions: selection and study of bacterial strains with antagonist action towards pathogenic and spoiling microorganims 2008 Dal Bello B.
Riduzione del contenuto in colesterolo in prodotti lattiero-caseari mediante l’utilizzo di β-ciclodestrine 2015 Dal Bello, B.; Belviso, S.; Zeppa, G. .