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Study of transformation of α-pinene from lactic acid bacteria using SPME/GC/MS 2006 M. GIORDANO; S. BELVISO; P. DOLCI; G. ZEPPA
Persistence and efficacy of Beauveria brongniartii strains applied as biocontrol agents against Melolontha melolontha in the Valley of Aosta (northwest Italy) 2006 P. DOLCI; F. GUGLIELMO; F. SECCHI; O.I. OZINO
Yeast biodiversity and dynamics during sweet wines production as determined by culture-independent methods 2007 L. Cocolin; R. Urso; P. Dolci; G. Comi; K. Rantsiou
Uso di WL e PCR-DGGE per l'identificazione di lieviti in uve e pigiati 2007 R. URSO; G. COMI; K. RANTSIOU; P. DOLCI; L. COCOLIN
La Toma di Lanzo ha finalmente il suo starter autoctono 2007 Zeppa G.; Alessandria V.; Dolci P.
Prove di lotta microbiologica contro il maggiolino. Sperimentazioni volte alla selezione di ceppi del fungo entomopatogeno Beauveria brongniartii Sacc. (Petch.) da impiegare come biopesticida in Valle d’Aosta. 2007 GUGLIELMO F.; DOLCI P.; SECCHI F.; ROSSET R.; BONFANTI R.
L'endospora: sporulazione e germinazione 2007 R. AMBROSOLI; P. DOLCI
Alterazione di Robiola di Roccaverano DOP da parte di lieviti filmogeni 2007 L. COCOLIN; K. RANTSIOU; P. DOLCI; G. ZEPPA
Phenotypic typing, technological properties and safety aspects of Lactococcus garvieae strains from dairy environments 2007 M.G. FORTINA; G. RICCI; R. FOSCHINO; C. PICOZZI; P. DOLCI; G. ZEPPA; L. COCOLIN; P.L. MANACHINI
Production of Conjugated Linoleic Acid (CLA) by lactic acid bacteria isolated from Italian traditional cheeses 2008 B. DAL BELLO; M. GIORDANO; P. DOLCI; G. ZEPPA
Studio dei composti volatili prodotti da batteri lattici autoctoni in lattoinnesti 2008 M. GIORDANO; M. BERTOLINO; P. DOLCI; G. ZEPPA
Microflora of Feta cheese from four Greek manufacturers 2008 K. RANTSIOU; R. URSO; P. DOLCI; G. COMI; L. COCOLIN
Studio dei composti volatili prodotti da batteri lattici autoctoni in lattoinnesti 2008 M. GIORDANO; M. BERTOLINO; P. DOLCI; G. ZEPPA
Molecular methods for the rapid control of Listeria monocytogenes in dairy industry 2008 L. COCOLIN; V. ALESSANDRIA; P. DOLCI; K. RANTSIOU
PCR-DGGE of the microbial diversity and succession during the manufacture and ripening of Castelmagno PDO cheese in winter valley floor production 2008 P. DOLCI; V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU; L. COCOLIN
Studio della microflora lattica del formaggio Castelmagno DOP con metodi coltura-dipendenti e coltura–indipendenti 2008 P. DOLCI; V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU; G. ZEPPA; L. COCOLIN
Molecular identification of the indigenous lactic acid bacteria (LAB) in the Bolona cheese from the islands of Capo Verde 2008 V. ALESSANDRIA; P. DOLCI; A. DALMASSO; D. PATTONO; G. QUARANTA; L. COCOLIN.
Approcci molecolari coltura-indipendenti per lo studio delle ecologie microbiche nelle fermentazioni enologiche 2008 L. COCOLIN; P. DOLCI; K. RANTSIOU
Biodiversità di lieviti in uve e pigiati destinati alla produzione di vini passiti 2008 R. URSO; K. RANTSIOU; P. DOLCI; G. COMI; L. COCOLIN
Study of the microbial ecology of Gorgonzola rind and frequency of isolation of Listeria monocytogenes 2008 L. COCOLIN; V. ALESSANDRIA; D. PATTONO; P. DOLCI; K. RANTSIOU; M. A. GRASSI; T. CIVERA
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