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Study of transformation of α-pinene from lactic acid bacteria using SPME/GC/MS
2006-01-01 M. GIORDANO; S. BELVISO; P. DOLCI; G. ZEPPA
Persistence and efficacy of Beauveria brongniartii strains applied as biocontrol agents against Melolontha melolontha in the Valley of Aosta (northwest Italy)
2006-01-01 P. DOLCI; F. GUGLIELMO; F. SECCHI; O.I. OZINO
Yeast biodiversity and dynamics during sweet wines production as determined by culture-independent methods
2007-01-01 L. Cocolin; R. Urso; P. Dolci; G. Comi; K. Rantsiou
Uso di WL e PCR-DGGE per l'identificazione di lieviti in uve e pigiati
2007-01-01 R. URSO; G. COMI; K. RANTSIOU; P. DOLCI; L. COCOLIN
La Toma di Lanzo ha finalmente il suo starter autoctono
2007-01-01 Zeppa G.; Alessandria V.; Dolci P.
Prove di lotta microbiologica contro il maggiolino. Sperimentazioni volte alla selezione di ceppi del fungo entomopatogeno Beauveria brongniartii Sacc. (Petch.) da impiegare come biopesticida in Valle d’Aosta.
2007-01-01 GUGLIELMO F.; DOLCI P.; SECCHI F.; ROSSET R.; BONFANTI R.
L'endospora: sporulazione e germinazione
2007-01-01 R. AMBROSOLI; P. DOLCI
Alterazione di Robiola di Roccaverano DOP da parte di lieviti filmogeni
2007-01-01 L. COCOLIN; K. RANTSIOU; P. DOLCI; G. ZEPPA
Phenotypic typing, technological properties and safety aspects of Lactococcus garvieae strains from dairy environments
2007-01-01 M.G. FORTINA; G. RICCI; R. FOSCHINO; C. PICOZZI; P. DOLCI; G. ZEPPA; L. COCOLIN; P.L. MANACHINI
Production of Conjugated Linoleic Acid (CLA) by lactic acid bacteria isolated from Italian traditional cheeses
2008-01-01 B. DAL BELLO; M. GIORDANO; P. DOLCI; G. ZEPPA
Studio dei composti volatili prodotti da batteri lattici autoctoni in lattoinnesti
2008-01-01 M. GIORDANO; M. BERTOLINO; P. DOLCI; G. ZEPPA
Microflora of Feta cheese from four Greek manufacturers
2008-01-01 K. RANTSIOU; R. URSO; P. DOLCI; G. COMI; L. COCOLIN
Studio dei composti volatili prodotti da batteri lattici autoctoni in lattoinnesti
2008-01-01 M. GIORDANO; M. BERTOLINO; P. DOLCI; G. ZEPPA
Molecular methods for the rapid control of Listeria monocytogenes in dairy industry
2008-01-01 L. COCOLIN; V. ALESSANDRIA; P. DOLCI; K. RANTSIOU
PCR-DGGE of the microbial diversity and succession during the manufacture and ripening of Castelmagno PDO cheese in winter valley floor production
2008-01-01 P. DOLCI; V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU; L. COCOLIN
Studio della microflora lattica del formaggio Castelmagno DOP con metodi coltura-dipendenti e coltura–indipendenti
2008-01-01 P. DOLCI; V. ALESSANDRIA; K. RANTSIOU; G. ZEPPA; L. COCOLIN
Molecular identification of the indigenous lactic acid bacteria (LAB) in the Bolona cheese from the islands of Capo Verde
2008-01-01 V. ALESSANDRIA; P. DOLCI; A. DALMASSO; D. PATTONO; G. QUARANTA; L. COCOLIN.
Approcci molecolari coltura-indipendenti per lo studio delle ecologie microbiche nelle fermentazioni enologiche
2008-01-01 L. COCOLIN; P. DOLCI; K. RANTSIOU
Biodiversità di lieviti in uve e pigiati destinati alla produzione di vini passiti
2008-01-01 R. URSO; K. RANTSIOU; P. DOLCI; G. COMI; L. COCOLIN
Study of the microbial ecology of Gorgonzola rind and frequency of isolation of Listeria monocytogenes
2008-01-01 L. COCOLIN; V. ALESSANDRIA; D. PATTONO; P. DOLCI; K. RANTSIOU; M. A. GRASSI; T. CIVERA
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