BERTOLINO, Marta

BERTOLINO, Marta  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Comparative Study on Terpene Profile and Antioxidant Properties of Humulus lupulus L. and Cannabis sativa L. Extracts 2019 Carolina Cantele, Marta Bertolino, Vladimiro Cardenia, Giuseppe Zeppa
A preliminary study on cheese enrichment with grape pomace 2014 R. MARCHIANI; A. GUGLIELMETTI; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
A preliminary study on yogurt enrichment with by-products of winemaking 2013 Marchiani R.; Bertolino M.; Zeppa G.
Almond Hull as a Functional Ingredient of Bread: Effects on Physico-Chemical, Nutritional, and Consumer Acceptability Properties 2022 Maher Kahlaoui, Marta Bertolino, Letricia Barbosa-Pereira, Hayet Ben Haj Kbaier, Nabiha Bouzouita, Giuseppe Zeppa
Analysis of volatile compounds produced by wild lactic bacteria 2005 M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Antioxidant activity and polyphenols stability in ice cream enriched with cocoa bean shell during simulated in vitro gastrointestinal digestion 2016 Barbosa-Pereira, L.; Borotto dalla VEcchia, S.; Bertolino, M.; Zeppa, G.
Antioxidant effects of hemp (Cannabis sativa L.) inflorescence extract in stripped linseed oil 2020 Cantele C.; Bertolino M.; Bakro F.; Giordano M.; Jedryczka M.; Cardenia V.
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results 2014 A. GUGLIELMETTI; R. MARCHIANI; B. DAL BELLO; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Application of artificial neural network on mono- and sesquiterpenes compounds determined by headspace solid-phase microextraction-gas chromatography-mass spectrometry for the Piedmont ricotta cheese traceability 2005 G. ZEPPA; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; V. GERBI
Applicazione della TEXTURE ANALYSIS alla caratterizzazione di FETTE BISCOTTATE commerciali 2011 G. MUNFULLETTO; G. ZEPPA; L. ROLLE; M. BERTOLINO
Applicazione dell’analisi NIR su farine da panificazione 2010 S. Belviso; M. Giordano; G. Nicola; M. Bertolino; G. Zeppa
Applicazione di caglio vegetale nello sviluppo di formaggi innovativi 2014 Zeppa, G.; Benucci, I.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Esti, M.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Liburdi, K.; Rolle, L.
Applicazioni lattiero-casearie di by-products enologici 2015 Zeppa, G.; Marchiani, R.; Bertolino, M.; Belviso, S.; Giordano, M.; Torri, L.; Piochi, M.; Ghirardello, D.
Aspetti tecnologici, compositivi e sensoriali di prodotti lattiero-caseari tipici del Piemonte 2005 G. ZEPPA; G. TALLONE; L. ROLLE; M. BERTOLINO; V. GERBI
Assessment of lactic acid bacteria sensitivity to terpenoids with the Biolog methodology 2014 Belviso S.; Giordano M.; Ambrosoli R.; Minati J.L.; Bertolino M.; Zeppa G.
Biochemical characterisation of native wild lactic acid bacteria for starter production for “Toma Piemontese” cheese 2006 M. BERTOLINO; V. GERBI; G. ZEPPA
Birra & gusti: nuovi prodotti a base di carne e latte in abbinamento con la birra artigianale piemontese 2010 G. Zeppa; M. Bertolino; L. Rolle; M. Giordano; G. Tallone; G. Comba; F. Nota; M. Garosi; M. Bozzola; R. Cardia; R. Mossetto
Canestrato Pugliese 2016 Bertolino Marta
Caratterizzazione compositiva di mozzarelle vaccine e bufaline del commercio 2011 M. BERTOLINO; L. ROLLE; G. ZEPPA
Caratterizzazione tecnologica e compositiva dei "Nocciolini di Chivasso". 2012 Bertolino M.; Grosso A.; Rolle L.; Zeppa G.