BELVISO, Simona

BELVISO, Simona  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 103 (tempo di esecuzione: 0.041 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A preliminary study on cheese enrichment with grape pomace 2014 R. MARCHIANI; A. GUGLIELMETTI; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Ability of lactic acid bacteria isolated from cheese to biotransform terpenes 2009 S. Belviso; M. Giordano; G. Zeppa
ACS activity in relation to lipid biosynthesis in Saccharomyces cerevisiae in technological conditions 2005 S. Belviso; L. Bardi; E. Bertolone; M. Marzona
ACS activity in relation to lipid biosynthesis in Saccharomyces cerevisie in technological conditions 2005 S. Belviso; L. Bardi; E. Bertolone; M. Marzona
Analisi di terpeni in prodotti lattiero-caseari mediante tecnica HS-SPME-GC/MS 2009 M. Giordano; S. Belviso; G. Zeppa
Analysis and antioxidant capacity of the phenolic compounds from argan fruit (Argania spinosa (L.) Skeels) 2012 H. El Monfalouti; Z. Charrouf; S. Belviso; D. Ghirardello; B. Scursatone; D. Guillaume; C. Denhez; G. Zeppa
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results 2014 A. GUGLIELMETTI; R. MARCHIANI; B. DAL BELLO; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Application of Biolog methodology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria 2012 Belviso S.; Ambrosoli R.; Giordano M.; Minati J.L.; Zeppa G.
Application of Biolog methology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria 2011 S. Belviso; R. Ambrosoli; M. Giordano; J.L. Minati; G. Zeppa
Application of ultrasound-assisted extraction in coffee silverskin 2015 Guglielmetti, A.; D'Ignoti, V.; Ghirardello, D.; Belviso, S.; Zeppa, G.
Applicazione delle Rete Neurali Artificiali per la rintracciabilità delle produzioni casearie di alpeggio 2009 G. Zeppa; M. Giordano; S. Belviso; S. Grosso
Applicazione dell’analisi NIR su farine da panificazione 2010 S. Belviso; M. Giordano; G. Nicola; M. Bertolino; G. Zeppa
Applicazione di caglio vegetale nello sviluppo di formaggi innovativi 2014 Zeppa, G.; Benucci, I.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Esti, M.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Liburdi, K.; Rolle, L.
Applicazione di reti neurali artificiali nella tracciabilità di formaggi di alpeggio 2010 Zeppa G.; Giordano M.; Belviso S.; Grosso S.
Applicazioni lattiero-casearie di by-products enologici 2015 Zeppa, G.; Marchiani, R.; Bertolino, M.; Belviso, S.; Giordano, M.; Torri, L.; Piochi, M.; Ghirardello, D.
Are terpenes useful to trace mountain dairy products? 2009 S. Belviso; M. Giordano; S. Grosso; G. Zeppa
Assessment of lactic acid bacteria sensitivity to terpenoids with the Biolog methodology 2014 Belviso S.; Giordano M.; Ambrosoli R.; Minati J.L.; Bertolino M.; Zeppa G.
Behaviour of Saccharomyces cerevisiae wine strains during adaptation to unfavourable conditions of fermentation on synthetic medium: Cell lipid composition, membrane integrity, viability and fermentative activity 2008 I. MANNAZZU; D. ANGELOZZI; M. BUDRONI; G.A. FARRIS; P. GOFFRINI; T. LODI; M. MARZONA; L. BARDI; S. BELVISO
Bioremediation of a PAH-polluted soil by phytostimulation/phytoextraction in presence of cyclodextrin 2006 L. Bardi; M. Marzona; F. Opsi; E. Bertolone; M Biasoli; S. Belviso; G. Masoero; F.A. Marsan
Bioremediation of Phenanthrene Polluted Soils 2005 S. Belviso; L. Bardi; M. Marzona