GHIRARDELLO, Daniela

GHIRARDELLO, Daniela  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 41 (tempo di esecuzione: 0.03 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparative study on soluble phenolic acids in hazelnut (Curylus avellana L.) kernel as affected by extraction systems 2009 Ghirardello D.; Prosperini S.; Zeppa G.; Gerbi V.
A preliminary study on cheese enrichment with grape pomace 2014 R. MARCHIANI; A. GUGLIELMETTI; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results 2014 A. GUGLIELMETTI; R. MARCHIANI; B. DAL BELLO; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Application of ultrasound-assisted extraction in coffee silverskin 2015 Guglielmetti, A.; D'Ignoti, V.; Ghirardello, D.; Belviso, S.; Zeppa, G.
Applicazioni lattiero-casearie di by-products enologici 2015 Zeppa, G.; Marchiani, R.; Bertolino, M.; Belviso, S.; Giordano, M.; Torri, L.; Piochi, M.; Ghirardello, D.
Attività antiossidante di estratti di scalogno (Allium ascalonicum L.) prodotti in Mali: confronto di diversi metodi analitici 2008 Ghirardello D.; Gerbi V.; Zeppa G.
Caratterizzazione chimica e attività antimicrobica di sostanze polifenoliche estratte da sottoprodotti di filiere vegetali. 2010 G. ZEPPA; M. GIORDANO; L. ROLLE; A- AGOURRAM; K. RANTSIOU; D. GHIRARDELLO
Caratterizzazione chimica, fisica e sensoriale di spaghetti tunisini 2003 D. GHIRARDELLO; L. ROLLE; G. ZEPPA; L. PIAZZA
COMPARISON OF DIFFERENT EXTRACTION SOLVENTS ON THE RECOVERY OF POLYPHENOLS FROM COCOA BEAN SHELLS AND EVALUATION OF THE FREE RADICAL-SCAVENGING ACTIVITY. 2015 Letricia, Barbosa-Pereira; Daniela, Ghirardello; Simona, Belviso; Manuela, Giordano; Marta, Bertolino; Alessandro, Guglielmetti; Giuseppe, Zeppa
Detecting bug damage on hazelnut 2023 S.T. Moraglio, D. Ghirardello, G. Zeppa, L. Tavella
Determination of Total Phenolic Content in Hazelnut Kernel Extracts and their Antioxidant Capacity – Evaluation of Spectrophotometric Methods 2009 D. Ghirardello; G. Zeppa; S. Belviso; V. Gerbi
Determination of Total Phenolic Content in Hazelnut Kernel Extracts and their Antioxidant Capacity – Evaluation of Spectrophotometric Methods 2009 D. Ghirardello; G. Zeppa; S. Belviso; V. Gerbi
Effect of cold drying on chemical, microbiological and sensory characteristics of aromatic herbs. 2019 Dolci Paola, Giovine Francesco, Zaquini Lucia, Roggero Chiara, Ghirardello Daniela, Mangia Elena, Cerutti Elena, Zeppa Giuseppe
Effect of drying conditions and storage time on compositional and sensory characteristics of unshelled hazelnut 2019 Manuela Giordano, Daniela Ghirardello, Marta Bertolino, Monica Locatelli, Davide Bardone, Giuseppe Zeppa
Effect of Hemp (Cannabis sativa L.) Extract on Phytosterol Oxidation Products in High-oleic Sunflower Oil 2021 Ambra Bonciolini, Carolina Cantele, Daniela GHIRARDELLO, Davide Risso, Vladimiro Cardenia
Effect of Light-emitting Diode (LED) Light Exposure on Vegetable Oils Oxidation as Related to Storage 2019 Cardenia Vladimiro, Marta Bertolino, Daniela Ghirardello, Manuela Giordano, Martina Squitieri, Alessandro Giraudo, Monica Locatelli, Alessandro Braga, Giuseppe Zeppa
Ereditabilità di caratteri vegetativi e morfologici in Corylus spp. 2002 Ghirardello D.; Valentini N.; Me G.
ESSICA project: process innovation in aromatic dried herb chain 2019 Elena Cerutti, Bert Candaele, Claude Chailan, Olivier Bagarri, Alix Courivaud, Paola Dolci, Daniela Ghirardello, Francesco Giovine, Barbara Letizia Ingegno, Sylvain Perrot, Chiara Roggero, Luciana Tavella, Fatou Thioune, Lucia Zaquini, Giuseppe Zeppa
Evaluation of digestibility and bioaccessibility of chlorogenic acids content in different samples of coffee silverskin 2015 Alessandro, Guglielmetti; Simona, Belviso; Daniela, Ghirardello; Letricia, Barbosa-Pereira; Cristian, Botta; Giuseppe, Zeppa
Food enrichment with by-products of winemaking: results of physico-chemical, nutritional and sensory effects. 2018 Marchiani R., Bertolino M., Ghirardello D., Belviso S., Giordano M., Zeppa G.