GIORDANO, Manuela
GIORDANO, Manuela
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
16S rRNA gene oligotyping reveals the correlation between food process and food quality
2017-01-01 Ferrocino, Ilario; Botta, Cristian; Giordano, Manuela; Kalliopi, Rantsiou; Cocolin, Luca
A preliminary study on cheese enrichment with grape pomace
2014-01-01 R. MARCHIANI; A. GUGLIELMETTI; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Ability of lactic acid bacteria isolated from cheese to biotransform terpenes
2009-01-01 S. Belviso; M. Giordano; G. Zeppa
Analisi di terpeni in prodotti lattiero-caseari mediante tecnica HS-SPME-GC/MS
2009-01-01 M. Giordano; S. Belviso; G. Zeppa
Analysis of volatile compounds produced by autochthonous lactic bacteria
2004-01-01 M. GIORDANO; G. ZEPPA; P. DOLCI
Analytical dataset on volatile compounds of cocoa bean shells from different cultivars and geographical origins
2019-01-01 Letricia Barbosa-Pereira, Olga Rojo-Poveda, Ilario Ferrocino, Manuela Giordano, Giuseppe Zeppa
Antioxidant effects of hemp (Cannabis sativa L.) inflorescence extract in stripped linseed oil
2020-01-01 Cantele C.; Bertolino M.; Bakro F.; Giordano M.; Jedryczka M.; Cardenia V.
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results
2014-01-01 A. GUGLIELMETTI; R. MARCHIANI; B. DAL BELLO; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Application of artificial neural network on mono- and sesquiterpenes compounds determined by headspace solid-phase microextraction-gas chromatography-mass spectrometry for the Piedmont ricotta cheese traceability
2005-01-01 G. ZEPPA; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; V. GERBI
Application of Biolog methodology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria
2012-01-01 Belviso S.; Ambrosoli R.; Giordano M.; Minati J.L.; Zeppa G.
Application of Biolog methology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria
2011-01-01 S. Belviso; R. Ambrosoli; M. Giordano; J.L. Minati; G. Zeppa
Applicazione della SPME-GC-MS nella caratterizzazione di batteri lattici autoctoni
2003-01-01 GIORDANO M.; G. ZEPPA; GERBI V.; GANDINI A.
Applicazione delle Rete Neurali Artificiali per la rintracciabilità delle produzioni casearie di alpeggio
2009-01-01 G. Zeppa; M. Giordano; S. Belviso; S. Grosso
Applicazione dell’analisi NIR su farine da panificazione
2010-01-01 S. Belviso; M. Giordano; G. Nicola; M. Bertolino; G. Zeppa
Applicazione di caglio vegetale nello sviluppo di formaggi innovativi
2014-01-01 Zeppa, G.; Benucci, I.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Esti, M.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Liburdi, K.; Rolle, L.
Applicazione di reti neurali artificiali nella tracciabilità di formaggi di alpeggio
2010-01-01 Zeppa G.; Giordano M.; Belviso S.; Grosso S.
Applicazioni lattiero-casearie di by-products enologici
2015-01-01 Zeppa, G.; Marchiani, R.; Bertolino, M.; Belviso, S.; Giordano, M.; Torri, L.; Piochi, M.; Ghirardello, D.
Are terpenes useful to trace mountain dairy products?
2009-01-01 S. Belviso; M. Giordano; S. Grosso; G. Zeppa
Assessment of lactic acid bacteria sensitivity to terpenoids with the Biolog methodology
2014-01-01 Belviso S.; Giordano M.; Ambrosoli R.; Minati J.L.; Bertolino M.; Zeppa G.
Assessment of volatile fingerprint by HS-SPME/GC-qMS and E-nose for the classification of cocoa bean shells using chemometrics
2019-01-01 Barbosa-Pereira, Letricia; Rojo-Poveda, Olga; Ferrocino, Ilario; Giordano, Manuela; Zeppa, Giuseppe