GIORDANO, Manuela
GIORDANO, Manuela
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
16S rRNA gene oligotyping reveals the correlation between food process and food quality
2017-01-01 Ferrocino, Ilario; Botta, Cristian; Giordano, Manuela; Kalliopi, Rantsiou; Cocolin, Luca
A preliminary study on cheese enrichment with grape pomace
2014-01-01 R. MARCHIANI; A. GUGLIELMETTI; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Ability of lactic acid bacteria isolated from cheese to biotransform terpenes
2009-01-01 S. Belviso; M. Giordano; G. Zeppa
Analysis of volatile compounds produced by autochthonous lactic bacteria
2004-01-01 M. GIORDANO; G. ZEPPA; P. DOLCI
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results
2014-01-01 A. GUGLIELMETTI; R. MARCHIANI; B. DAL BELLO; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Application of Biolog methology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria
2011-01-01 S. Belviso; R. Ambrosoli; M. Giordano; J.L. Minati; G. Zeppa
Applicazione della SPME-GC-MS nella caratterizzazione di batteri lattici autoctoni
2003-01-01 GIORDANO M.; G. ZEPPA; GERBI V.; GANDINI A.
Applicazione delle Rete Neurali Artificiali per la rintracciabilità delle produzioni casearie di alpeggio
2009-01-01 G. Zeppa; M. Giordano; S. Belviso; S. Grosso
Applicazione dell’analisi NIR su farine da panificazione
2010-01-01 S. Belviso; M. Giordano; G. Nicola; M. Bertolino; G. Zeppa
Applicazione di caglio vegetale nello sviluppo di formaggi innovativi
2014-01-01 Zeppa, G.; Benucci, I.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Esti, M.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Liburdi, K.; Rolle, L.
Applicazione di reti neurali artificiali nella tracciabilità di formaggi di alpeggio
2010-01-01 Zeppa G.; Giordano M.; Belviso S.; Grosso S.
Applicazioni lattiero-casearie di by-products enologici
2015-01-01 Zeppa, G.; Marchiani, R.; Bertolino, M.; Belviso, S.; Giordano, M.; Torri, L.; Piochi, M.; Ghirardello, D.
Are terpenes useful to trace mountain dairy products?
2009-01-01 S. Belviso; M. Giordano; S. Grosso; G. Zeppa
Brettanomyces bruxellensis incidence and diversity in Italian wines as determined by molecular methods
2009-01-01 CAMPOLONGO S.; RANTSIOU K.; GIORDANO M.; GERBI V.; COCOLIN L.
Caratterizzazione chimica e attività antimicrobica di sostanze polifenoliche estratte da sottoprodotti di filiere vegetali.
2010-01-01 G. ZEPPA; M. GIORDANO; L. ROLLE; A- AGOURRAM; K. RANTSIOU; D. GHIRARDELLO
Caratterizzazione della frazione volatile di vini passiti italiani
2003-01-01 V. GERBI; M. GIORDANO; G. ZEPPA; L. ROLLE
Caratterizzazione e utilizzazione delle risorse pastorali alpine e tracciabilità delle produzione casearie derivate. Metaboliti volatili di natura terpenoidica
2011-01-01 Zeppa G.; Giordano M.; Belviso S.
Caratterizzazione mediante SPME-GC-MS dell'aroma prodotto da batteri lattici autoctoni
2002-01-01 Giordano M.; Zeppa G.; Gerbi V.; Gandini A.
Characterisation of flavour volatile compounds of Castelmagno PDO during cheese making and ripening
2002-01-01 Giordano M.; Zeppa G.; Gerbi V.
Characterization of some fruit and vegetable by-products as food ingredients with antioxidant properties
2010-01-01 A. Agourram; M. Giordano; G. Zeppa; A. Romane; K. Oufdou