MINATI, Jose' Luis
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 953
EU - Europa 776
AS - Asia 234
SA - Sud America 8
AF - Africa 1
Totale 1972
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 937
IT - Italia 193
CN - Cina 129
SE - Svezia 126
IE - Irlanda 89
UA - Ucraina 86
FR - Francia 78
DE - Germania 70
FI - Finlandia 56
KR - Corea 49
GB - Regno Unito 26
VN - Vietnam 22
BE - Belgio 20
CA - Canada 14
PH - Filippine 13
IN - India 11
AT - Austria 9
PL - Polonia 7
ES - Italia 4
HR - Croazia 4
TR - Turchia 4
CL - Cile 3
PE - Perù 3
RU - Federazione Russa 3
IR - Iran 2
NL - Olanda 2
AR - Argentina 1
BR - Brasile 1
GR - Grecia 1
HK - Hong Kong 1
IL - Israele 1
MX - Messico 1
NG - Nigeria 1
PA - Panama 1
PK - Pakistan 1
RO - Romania 1
SI - Slovenia 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 1972
Città #
Chandler 306
Beijing 94
Dublin 89
Jacksonville 59
Nyköping 45
Villeurbanne 40
Dearborn 31
Princeton 31
Ann Arbor 27
Wilmington 27
Medford 26
Milan 24
Cambridge 22
Houston 22
Torino 22
Brussels 20
Dong Ket 18
Boston 16
Fairfield 16
Bitonto 14
Turin 12
Boardman 10
Philadelphia 10
Verona 10
Seattle 9
Ottawa 8
Bra 6
Redwood City 6
Vienna 6
Warsaw 6
Ashburn 5
Bologna 5
Guangzhou 5
Hefei 5
Lachine 5
Norwalk 5
Pisa 5
Falls Church 4
Nanjing 4
Saluzzo 4
Angers 3
Antofagasta 3
Chengdu 3
Kunming 3
San Mateo 3
Woodbridge 3
Ardabil 2
Bari 2
Carignano 2
Des Moines 2
Fremont 2
Jiaxing 2
Lima 2
Marcianise 2
Massafra 2
Mazzano Romano 2
Monmouth Junction 2
Montagnana 2
Palermo 2
Phoenix 2
San Mauro Torinese 2
Adana 1
Athens 1
Barcelona 1
Boffalora Ticino 1
Borgosesia 1
Buenos Aires 1
Capriolo 1
Castorano 1
Centro 1
Changsha 1
Chennai 1
Chenove 1
Châtillon 1
Delhi 1
Feltre 1
Florence 1
Fuzhou 1
Genoa 1
Grafing 1
Hangzhou 1
Hebei 1
Hermosillo 1
Islamabad 1
Isola Vicentina 1
Jinan 1
Lago 1
London 1
Los Angeles 1
Lurago D'erba 1
Milazzo 1
Montpellier 1
Mountain View 1
Munich 1
Nanning 1
Napoli 1
New York 1
Ningbo 1
Oldenburg 1
Padova 1
Totale 1166
Nome #
Assessment of lactic acid bacteria sensitivity to terpenoids with the Biolog methodology 128
Esperienze di macerazione a freddo con uve Moscato 117
Anaerobic PAH degradation in soil by a mixed bacterial consortium under denitrifying conditions 98
Chlozolinate fate during vinification process 85
A method to predict shelf-life in air and darkness of cut, ready-to-use, fresh carrots under both isothermal and non-isothermal conditions. 84
Functional and molecular responses of soil microbial communities under differing soil management practices 82
Caratterizzazione sensoriale del Barolo DOCG: individuazione dei descrittori organolettici mediante l'analisi statistica multivariata. 81
Il Bio-pedo trattamento di reflui caseari, l’esempio di un impianto a scala aziendale 81
Efecto de la cubierta vegetal y de algunos herbicidas sobre la actividad y la diversidad metabolica de las poblaciones microbiologicas en suelos viticolas 81
Application of Biolog methodology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria 81
Aspects microbiologiques des produits végétaux africains séchés avec des systèmes à énergie solaire 80
Proceedings of the 26th Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science, Technology and Biotechnology 78
Les caractéristiques microbiologiques et physicochimiques des légumes Africains traités dans un séchoir solaire à ventilation forcée 78
Aspetti tecnologici, qualitativi e microbiologici dell'applicazione della microfiltrazione tangenziale e della flottazione nella vinificazione del Moscato 75
La gestion du sol par rapport au système de conduit dans un vignoble en forte pente 70
Effetto del tipo di suolo sull'attività microbica e sulle dinamiche della sostanza organica 68
Application of Biolog methology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria 66
Bioavailability and biodegradation of prosulfocarb in soil 65
Applicazione della microfiltrazione tangenziale e della flottazione nella vinificazione del Moscato: aspetti tecnologici, qualitativi, energetici e di organizzazione del lavoro 65
- La gestion du sol par rapport au système de conduite dans un vignoble en forte pente. 62
La selezione di un ceppo di lievito per il Barolo 57
Caractérisation sensorielle du Barolo DOCG: individuation des descripteurs organoleptiques par l'analyse multidimensionelle 57
Possible use of Biolog methodology for monitoring yeast presence in alcoholic fermentation for wine-making 53
Prove di vinificazione con Saccharomyces cerevisiae in forma secca attiva dotati di diverso potere maloalcolico 47
Modelling Biolog profiles' evolution for yeast growth monitoring in alcoholic fermentation 45
Opportunità normative per la valorizzazione dei processi e delle produzioni enologiche. 45
Physicochemical, microbial, and sensory parameters as indices to evaluate the quality of minimally-processed carrots 43
Microbiological and nutritional characteristics of african vegetables submitted to dehydration in a low energy impact solar plant 42
Optimisation of ham post-process pasteurization: computational model and methods 41
Totale 2055
Categoria #
all - tutte 3756
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Totale 4828


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201993 20102 028 47 86206
2019/2020232 441922 1937 4111 28162011
2020/2021221 3272111 98 3115 3619626
2021/2022317 18446 1820 510 32872102
2022/2023750 70704975 77151 4351 9919460
Totale 2055