MINATI, Jose' Luis
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.107
EU - Europa 846
AS - Asia 260
SA - Sud America 10
AF - Africa 4
Totale 2.227
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.086
IT - Italia 239
CN - Cina 135
SE - Svezia 126
IE - Irlanda 89
UA - Ucraina 86
FR - Francia 85
DE - Germania 75
FI - Finlandia 57
KR - Corea 49
GB - Regno Unito 31
VN - Vietnam 22
CA - Canada 14
BE - Belgio 13
IN - India 13
PH - Filippine 13
ES - Italia 12
SG - Singapore 11
AT - Austria 9
PL - Polonia 7
TR - Turchia 7
MX - Messico 6
NL - Olanda 6
IR - Iran 5
HR - Croazia 4
PE - Perù 4
CL - Cile 3
RU - Federazione Russa 3
NG - Nigeria 2
PK - Pakistan 2
AR - Argentina 1
BR - Brasile 1
EC - Ecuador 1
EG - Egitto 1
ET - Etiopia 1
GR - Grecia 1
HK - Hong Kong 1
IL - Israele 1
LV - Lettonia 1
PA - Panama 1
RO - Romania 1
SI - Slovenia 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 2.227
Città #
Chandler 306
Beijing 94
Dublin 89
Jacksonville 59
Ashburn 56
Nyköping 45
Villeurbanne 40
Dearborn 31
Princeton 31
Ann Arbor 27
Wilmington 27
Medford 26
Milan 25
Turin 23
Cambridge 22
Houston 22
Torino 22
Bitonto 20
Dong Ket 18
Boston 16
Fairfield 16
Brussels 13
Seattle 11
Boardman 10
Verona 10
New York 9
Ottawa 8
Singapore 8
Rome 7
Bra 6
Los Angeles 6
Redwood City 6
Vienna 6
Warsaw 6
Washington 6
Bologna 5
Guangzhou 5
Hefei 5
Lachine 5
London 5
Madrid 5
Norwalk 5
Philadelphia 5
Pisa 5
Amplepuis 4
Amsterdam 4
Angers 4
Baoding 4
Bari 4
Caldogno 4
Falls Church 4
Hermosillo 4
Ludwigsburg 4
Nanjing 4
Saluzzo 4
Antofagasta 3
Asti 3
Chengdu 3
Kunming 3
Kırklareli 3
San Mateo 3
Woodbridge 3
Ardabil 2
Carignano 2
Casamarciano 2
Des Moines 2
Fremont 2
Jiaxing 2
Lima 2
Marcianise 2
Massafra 2
Mazzano Romano 2
Monmouth Junction 2
Montagnana 2
Palermo 2
Phoenix 2
Piacenza 2
Potenza Picena 2
Puebla City 2
Puerto Real 2
Pune 2
San Mauro Torinese 2
Torre del Greco 2
Vetralla 2
Zhaoqing 2
Adana 1
Addis Ababa 1
Asyut 1
Athens 1
Barcelona 1
Boffalora Ticino 1
Borgosesia 1
Buenos Aires 1
Capriolo 1
Castorano 1
Centro 1
Changsha 1
Chennai 1
Chenove 1
Châtillon 1
Totale 1.298
Nome #
Proceedings of the 26th Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science, Technology and Biotechnology 145
Assessment of lactic acid bacteria sensitivity to terpenoids with the Biolog methodology 141
Esperienze di macerazione a freddo con uve Moscato 128
Anaerobic PAH degradation in soil by a mixed bacterial consortium under denitrifying conditions 103
Efecto de la cubierta vegetal y de algunos herbicidas sobre la actividad y la diversidad metabolica de las poblaciones microbiologicas en suelos viticolas 102
Functional and molecular responses of soil microbial communities under differing soil management practices 92
A method to predict shelf-life in air and darkness of cut, ready-to-use, fresh carrots under both isothermal and non-isothermal conditions. 90
Application of Biolog methodology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria 89
Chlozolinate fate during vinification process 88
Aspects microbiologiques des produits végétaux africains séchés avec des systèmes à énergie solaire 87
Caratterizzazione sensoriale del Barolo DOCG: individuazione dei descrittori organolettici mediante l'analisi statistica multivariata. 85
Aspetti tecnologici, qualitativi e microbiologici dell'applicazione della microfiltrazione tangenziale e della flottazione nella vinificazione del Moscato 84
Il Bio-pedo trattamento di reflui caseari, l’esempio di un impianto a scala aziendale 83
Les caractéristiques microbiologiques et physicochimiques des légumes Africains traités dans un séchoir solaire à ventilation forcée 82
Application of Biolog methology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria 76
Effetto del tipo di suolo sull'attività microbica e sulle dinamiche della sostanza organica 74
La gestion du sol par rapport au système de conduit dans un vignoble en forte pente 73
- La gestion du sol par rapport au système de conduite dans un vignoble en forte pente. 72
Bioavailability and biodegradation of prosulfocarb in soil 70
Applicazione della microfiltrazione tangenziale e della flottazione nella vinificazione del Moscato: aspetti tecnologici, qualitativi, energetici e di organizzazione del lavoro 67
Caractérisation sensorielle du Barolo DOCG: individuation des descripteurs organoleptiques par l'analyse multidimensionelle 64
La selezione di un ceppo di lievito per il Barolo 62
Possible use of Biolog methodology for monitoring yeast presence in alcoholic fermentation for wine-making 58
Microbiological and nutritional characteristics of african vegetables submitted to dehydration in a low energy impact solar plant 52
Modelling Biolog profiles' evolution for yeast growth monitoring in alcoholic fermentation 51
Opportunità normative per la valorizzazione dei processi e delle produzioni enologiche. 51
Prove di vinificazione con Saccharomyces cerevisiae in forma secca attiva dotati di diverso potere maloalcolico 50
Optimisation of ham post-process pasteurization: computational model and methods 46
Physicochemical, microbial, and sensory parameters as indices to evaluate the quality of minimally-processed carrots 45
Totale 2.310
Categoria #
all - tutte 6.145
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 1.814
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 7.959


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/20196 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 6
2019/2020232 4 4 19 22 19 37 41 11 28 16 20 11
2020/2021221 32 7 21 11 9 8 31 15 36 19 6 26
2021/2022317 1 8 4 46 18 20 5 10 3 28 72 102
2022/2023750 70 70 49 75 77 151 36 50 99 16 39 18
2023/2024255 33 52 22 9 23 49 12 16 0 10 22 7
Totale 2.310