ROLLE, Luca Giorgio Carlo

ROLLE, Luca Giorgio Carlo  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 220 (tempo di esecuzione: 0.037 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
An integrated study on the effects of GLRaV-1, GVA and RSPaV on filed performance and berry quality of Vitis vinifera cv. Nebbiolo. 2011 D. PACIFICO D.; M. GIRIBALDI; M. PURROTTI; D. SANTINI; F. MANNINI; P. CACIAGLI; L. ROLLE; L. CAVALLARIN; M.G. GIUFFRIDA; C. MARZACHÌ
An interesting option emerging from the ancient varietal assortment of the alpine Susa Valley: agronomical feautures and wine quality of the white grapes Baratuciàt 2008 L. ROLLE; S. RAIMONDI; G. ZEPPA; L. CAVALLO; D. TORELLO MARINONI; A. SCHNEIDER
Analisi sensoriale delle albicocche: test del consumatore 2004 M.G. MELLANO; N. VALENTINI; G. ZEPPA; L. ROLLE
Anthocyanins extractability of winegrapes with different skin hardness 2008 L. ROLLE; F. TORCHIO; G. ZEPPA; V. GERBI
Application of a rapid analysis method to intact winegrape by FT-Nir fiber optic 2010 F. TORCHIO; V. GERBI; L. ROLLE; S. GIACOSA; E. CAGNASSO
Application of automatic sampler to intact winegrape analysis by FT-NIR technology. 2011 F. TORCHIO; E. CAGNASSO; S. GIACOSA; L. ROLLE; V. GERBI
Application of sensory analysis to discriminate the origin of S.Andrea rice 2002 G. ZEPPA; L. ROLLE; V. GERBI
Application of Texture Analysis for the evaluation of the wine grape quality. 2007 L. ROLLE; H. LETAIEF; V. GERBI
Application of ultrasonic and refractometric measurements in enological samples and related model solution. 2021 Sesenna M., Longo E., Fornasier A., Rolle L., Pedri U., Chiotti D., Boselli E.
Applicazione della spettrometria FT-NIR all’analisi della maturità fenolica e tecnologica dell’uva 2010 E. CAGNASSO; F. TORCHIO; L. ROLLE; G. FERRARI; G. CAMPOLONGO; V. GERBI
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la valutazione rapida della composizione fenolica dei vinaccioli. 2013 F. TORCHIO; S. RÍO SEGADE; S. GIACOSA; E. CAGNASSO; V. GERBI; L. ROLLE
Applicazione dell’analisi sensoriale alla caratterizzazione di varietà di mais da polenta piemontesi 2003 L. ROLLE; G. ZEPPA; A. TURCHI
Applicazione di batteri lattici autoctoni nella produzione di Toma di alpeggio 2006 G. ZEPPA; A. ACQUATI; M.G. FORTINA; L. ROLLE; P. DOLCI
Applicazione di caglio vegetale nello sviluppo di formaggi innovativi 2014 Zeppa, G.; Benucci, I.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Esti, M.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Liburdi, K.; Rolle, L.
The aroma diversity of Italian white wines. 2021 Ugliano M., Marangon M., Mattivi F., Parpinello G.P., Piombino P., Rolle L.
The aroma diversity of Italian white wines: a further piece added to the D-Wines project 2022 Piombino P., Pittari E., Lisanti M.T., Parpinello G.P., Ricci A., Carlin S., Curioni A., Luzzini G., Marangon M., Mattivi F., Rio Segade S., Rolle L., Ugliano M., Moio L.
Aroma profile and composition of Barbera wines fermented with ten different couples of Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae 2018 Englezos, Vasileios; Pollon, Matteo; Rantsiou, Kalliopi; Giacosa, Simone; Río Segade, Susana; Rolle, Luca; Cocolin, Luca
Astringency diversity of Italian red wines. 2018 Piombino P., Gambuti A., Rinaldi A., Moio L., Slaghenaufi D., Versari A., Rolle L., Mattivi F., Curioni A., Ugliano M.
Asymmetrical flow field-flow fractionation with online multidetection is aviable tool to investigate colored red wine colloids 2022 Marangon M., Marassi V., Roda B., Zattoni A., Reschiglian P., Mattivi F., Moio L., Parpinello G.P., Piombino P., Rio Segade S., Rolle L., Slaghenaufi D., Versari A., Vrhovsek U., Ugliano M., Curioni A.
Aumento della biodiversità in Vitis Vinifera L. tramite incrocio intraspecifico: l’esempio delle cultivar Albarossa, Bussanello e Cornarea. 2004 F. MANNINI; M. GOBETTO; L. ROLLE; M. RABINO