PATTONO, Daniele
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.595
EU - Europa 2.135
AS - Asia 723
SA - Sud America 160
AF - Africa 46
OC - Oceania 17
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 5.677
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.519
IT - Italia 759
CN - Cina 252
SG - Singapore 215
IE - Irlanda 207
UA - Ucraina 175
DE - Germania 162
FR - Francia 151
SE - Svezia 149
GB - Regno Unito 135
FI - Finlandia 122
AT - Austria 93
KR - Corea 91
VN - Vietnam 55
PL - Polonia 53
PE - Perù 51
ES - Italia 41
EC - Ecuador 38
MX - Messico 38
ID - Indonesia 27
CO - Colombia 26
IN - India 23
CA - Canada 21
BE - Belgio 18
PK - Pakistan 18
GH - Ghana 15
HK - Hong Kong 13
BO - Bolivia 12
CL - Cile 12
RU - Federazione Russa 12
AU - Australia 11
BR - Brasile 11
IR - Iran 11
GR - Grecia 10
HU - Ungheria 10
GT - Guatemala 9
TR - Turchia 9
AR - Argentina 6
NL - Olanda 6
NZ - Nuova Zelanda 6
SN - Senegal 6
HR - Croazia 5
UG - Uganda 5
PT - Portogallo 4
TG - Togo 4
VE - Venezuela 4
ZA - Sudafrica 4
BG - Bulgaria 3
CH - Svizzera 3
CR - Costa Rica 3
DZ - Algeria 3
EG - Egitto 3
LV - Lettonia 3
MY - Malesia 3
RO - Romania 3
SV - El Salvador 3
BD - Bangladesh 2
BJ - Benin 2
CZ - Repubblica Ceca 2
DK - Danimarca 2
EE - Estonia 2
LT - Lituania 2
NG - Nigeria 2
NI - Nicaragua 2
PH - Filippine 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
ET - Etiopia 1
EU - Europa 1
LU - Lussemburgo 1
MU - Mauritius 1
NP - Nepal 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 5.677
Città #
Chandler 275
Santa Clara 230
Torino 209
Dublin 202
Beijing 175
Singapore 170
Ann Arbor 137
Houston 129
Ashburn 115
Fairfield 114
Jacksonville 96
Vienna 93
Villeurbanne 93
Woodbridge 88
Nyköping 72
Wilmington 72
Columbus 63
Princeton 63
Dearborn 62
Medford 58
Pisa 55
Warsaw 51
Milan 47
Seattle 44
Cambridge 43
Turin 42
Boston 35
Redwood City 32
Dong Ket 27
Boardman 26
Jakarta 25
Lima 19
Brussels 18
Fremont 17
Gloucester 16
Guayaquil 16
Islamabad 16
Verona 14
Accra 13
Guangzhou 13
Padova 12
Norwalk 11
San Diego 11
Helsinki 10
Pune 10
Quito 10
Santiago 10
Washington 10
Hefei 9
Moncalieri 9
Borgaro Torinese 8
Göttingen 8
Hong Kong 8
Toronto 8
Bogotá 7
Hangzhou 7
La Paz 7
Alcobendas 6
Huánuco 6
Ilk 6
Ithaca 6
Medellín 6
Mexico 6
Noventa Vicentina 6
Phoenix 6
Vicenza 6
Aosta 5
Baripada 5
Bologna 5
Buffalo 5
Castellazzo Bormida 5
Dallas 5
Frankfurt am Main 5
Jinan 5
Kampala 5
London 5
Montesarchio 5
Nanjing 5
Napoli 5
Puerto 5
Redmond 5
Tehran 5
Colorno 4
Hebei 4
Lachine 4
Lima region 4
Lomé 4
Munich 4
Ottawa 4
Philadelphia 4
Pinoso 4
San Francisco 4
San Michele All'adige 4
Santa Cruz 4
Zagreb 4
Ayacucho 3
Boretto 3
Brentwood 3
Cali 3
Caracas 3
Totale 3.441
Nome #
Faenado de bovinos: inspeccion de carnes y buenas practicas en el faenado 322
Characterization of microbiota in Plaisentif cheese by high-throughput sequencing 259
Prevalence of selected diseases - including zoonoses - in goat herds from Sao Antao island, Cabo Verde 247
Local poultry breed assessment in Piedmont (north-west Italy) 180
Caratteristiche chimiche e microbiologiche di molluschi cefalopodi nel corso della conservazione. 169
Genetic traceability of two local chicken populations, Bianca di Saluzzo and Bionda Piemontese, versus some current commercial lines. 164
Presence of synthetic antioxidants in organic and conventional milk 158
Detection and Quantification of Ochratoxin A in milk produced in organic farms 152
The SAPUVETNET Projects: experiences of intersectoral collaboration and research/training in Veterinary Public Health across Latin America and Europe 147
Survey of the presence of patulin and ochratoxin A in traditional semi-hard cheeses 132
Distinguishing industrial meat from that of indigenous chickens with molecular markers 119
Genetic variation of two local chicken populations: ‘Bianca di Saluzzo’ and ‘Bionda Piemontese’ 118
Preliminary study on the carcass and meat characteristics of two free-range reared Italian local hen breed: Bianca di Saluzzo and Bionda Piemontese 114
Amine biogene nei prodotti caseari: presenza e significato in formaggi fusi e grattugiati. 111
Prevalence of selected diseases - including zoonoses - in goat herds from Sao Antao island, Cabo Verde 110
Frazioni azotate e amine piogene nel formaggio. Influenza di alcune variabili introdotte nel processo di caseificazione 108
Market chain of “Consortium for safeguard of Bianca e Bionda breeds” in Piedmont: 1. demography, housing and slaughtering conditions 104
Market chain of “Consortium for safeguard of Bianca di Saluzzo e Bionda Piemontese breeds” in Piedmont: 2. Meat quality 101
Caratteristiche microbiologiche della robiola di Roccaverano 100
Caratterizzazione di ceppi di Enterobatteriacee: capacità di produrre amine biogene. 100
Safety status and physicochemical composition of Plaisentif Cheese 99
Influence of Alpine highland pasture on the fatty acid and terpene composition of milk and Plaisentif cheese from various Piedmont farms 98
Microbiota of the Planalto de Bolona: an artisanal cheese produced in uncommon environmental conditions in the Capo Verde islands 96
Effects of “fresh mechanically deboned meat” inclusion on nutritional value, palatability, shelf-life microbiological risk and digestibility in dry dog food 94
Ocratossina A in latte proveniente da allevamenti biologici 89
TEXTURE OF PIEMONTESE BEEF CULLED COWS AGED 4-13 YEARS 88
Antiossidanti di sintesi come marker per la produzione di latte biologico 87
Study of the microbial ecology of Gorgonzola rind and frequency of isolation of Listeria monocytogenes 85
CARATTERISTICHE IGIENICO-SANITARIE DI CASEIFICI ARTIGIANALI IN PIEMONTE 85
Evaluation of the marketing methods and handling of live shellfish (American lobsters) for the purpose of sale as food: first evaluations in Piedmont. 80
A chemometric investigation of the effect of the cheese-making process on contents of biogenic amines in a semi-hard Italian cheese (Toma) 76
Investigation of Cheese-making factors efect on Ripening of a Semi-hard Cheese for Product Quality Enhancement 75
A Fibre- vs. cereal grain-based diet: Which is better for horse welfare? Effects on intestinal permeability, muscle characteristics and oxidative status in horses reared for meat production 73
Esperienza di un triennio di autocontrollo in un macello avicolo e ruolo del servizio veterinario 72
Effeto deiI parametri di caseificazione sullo sviluppo di amine biogene in “Toma Piemontese”: un approccio chemoimetrico 72
Caratteristiche compositive di carni provenienti da allevamenti di tipo biologico 69
Rilevazione di antiossidanti di sintesi nel latte come marker per le produzioni tradizionali e biologiche 67
DETERMINAZIONE DEL CONTENUTO DI AMINE BIOGENE IN UN FORMAGGIO A 30 GIORNI DI MATURAZIONE:STUDIO DI ALCUNI FATTORI DI VARIAZIONE 66
Caratterizzazione del “latte fresco pastorizzato di alta qualità” in alcune realtà produttive dell’area piemontese 65
PROFILO COMPOSITIVO DELLA "ROBIOLA DI ROCCAVERANO"A CARATTERE ARTIGIANALE 65
Genetic traceability of two local chicken populations, 'Bianca di Saluzzo' and 'Bionda Piemontese', versus some current commercial lines. 65
Production of biogenic amines by some Enterocaberiaceaea strains isolated form dairy products 65
El sacrificio de la specie avicola 63
Safety assessment of traditional Plaisentif cheese 63
Considerazioni sull'igiene della macellazione dei conigli 62
Molecular identification of the indigenous lactic acid bacteria (LAB) in the Bolona cheese from the islands of Capo Verde 62
Programme d'amelioration de la production agri-zootecnique sur l'ile de S. Antao (Mairie de porto Novo - Republique de Cape Vert) 61
Effects of feeding managements on microbial contamination of mesenteric lymph nodes and liver and on intestinal histo-morphology in horses 57
OCHRATOXIN A (OTA) OCCURENCE IN MEAT AND DAIRY PRODUCTS: PREVENTION AND REMEDIATION STRATEGIES 54
Indagine sull’impiego di farmaci nell’allevamento cunicolo piemontese e valutazione dei residui nelle carni. 53
Valutazione del contenuto in patulina, ocratossina A ed ammine biogene di formaggi tradizionali a latte crudo 53
Isolamento di Aeromonas spp nell’industria alimentare. Valutazione della citotossicità. 52
Inspeccion post-mortem del bovino 52
MESSA A PUNTO DI UNA PCR MULTIPLA PER L'IDENTIFICAZIONE DI SPECIE STRETTAMENTE CORRELATE NEI PRODOTTI CASEARI 52
The Occurrence of biogenic Amines in Food Originating from Animals: Current Knowledge and Future Perspectives 51
La robiola di Roccaverano 50
VALUTAZIONE DELLE CARATTERISTICHE MICROBIOLOGICHE DI FORMAGGI GRATTUGIATI 47
INDAGINE SULL’IMPIEGO DI FARMACI NELL’ALLEVAMENTO CUNICOLO PIEMONTESE E VALUTAZIONE DEI RESIDUI NELLE CARNI 47
Quantification of Patulin in Piedmont cheese by HPLC: preliminary note 46
Ulteriori acquisizioni sulla caratterizzazione delle carni bovine “biologiche” 45
Macellazione del bovino 44
Studio sulla determinazione dell’età dei bovini vivi e macellati nell’ambito della sorveglianza attiva per la BSE 32
Pet feeding habits and the microbiological contamination of dog food bowls: effect of feed type, cleaning method and bowl material 23
Training for Food Handlers at Production Level in Italian Regions 17
Cured or fresh? Between fish maturation trends in restaurants and food safety: The case of dry-aged rainbow trout 16
137Cesium (137Cs) assessment in wild boars from northwestern Italy 11
Use of Biomolecular Tools to Control the Labels of Ethnic Food Coming from Eastern Europe 10
Totale 5.869
Categoria #
all - tutte 16.101
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 6.560
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 22.661


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020487 0 0 0 0 0 113 74 44 81 72 62 41
2020/2021607 66 24 50 31 47 42 50 28 76 51 63 79
2021/2022686 24 36 48 54 27 36 54 29 19 51 142 166
2022/2023974 94 65 23 106 103 237 82 67 85 38 43 31
2023/2024486 63 72 24 24 31 74 32 33 2 33 38 60
2024/2025683 39 76 53 122 327 66 0 0 0 0 0 0
Totale 5.869