PATTONO, Daniele
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.244
EU - Europa 2.113
AS - Asia 649
SA - Sud America 148
AF - Africa 45
OC - Oceania 15
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 5.215
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.171
IT - Italia 756
CN - Cina 243
IE - Irlanda 208
UA - Ucraina 175
SG - Singapore 153
DE - Germania 152
FR - Francia 150
SE - Svezia 149
GB - Regno Unito 130
FI - Finlandia 121
AT - Austria 93
KR - Corea 91
VN - Vietnam 55
PL - Polonia 53
PE - Perù 46
ES - Italia 41
EC - Ecuador 38
MX - Messico 36
ID - Indonesia 28
CO - Colombia 26
IN - India 23
CA - Canada 20
BE - Belgio 18
PK - Pakistan 18
GH - Ghana 15
CL - Cile 12
RU - Federazione Russa 12
IR - Iran 11
GR - Grecia 10
HU - Ungheria 10
AU - Australia 9
BR - Brasile 9
GT - Guatemala 9
HK - Hong Kong 9
TR - Turchia 9
BO - Bolivia 8
AR - Argentina 6
NZ - Nuova Zelanda 6
SN - Senegal 6
HR - Croazia 5
NL - Olanda 5
UG - Uganda 5
PT - Portogallo 4
TG - Togo 4
ZA - Sudafrica 4
BG - Bulgaria 3
CH - Svizzera 3
CR - Costa Rica 3
DZ - Algeria 3
EG - Egitto 3
LV - Lettonia 3
MY - Malesia 3
RO - Romania 3
SV - El Salvador 3
VE - Venezuela 3
BD - Bangladesh 2
BJ - Benin 2
CZ - Repubblica Ceca 2
DK - Danimarca 2
EE - Estonia 2
NI - Nicaragua 2
PH - Filippine 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
ET - Etiopia 1
EU - Europa 1
LU - Lussemburgo 1
MU - Mauritius 1
NG - Nigeria 1
NP - Nepal 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 5.215
Città #
Chandler 275
Torino 209
Dublin 203
Beijing 175
Ann Arbor 137
Houston 129
Singapore 119
Ashburn 115
Fairfield 114
Jacksonville 96
Vienna 93
Villeurbanne 93
Woodbridge 88
Nyköping 72
Wilmington 72
Princeton 63
Dearborn 62
Medford 58
Pisa 55
Warsaw 51
Milan 47
Turin 45
Seattle 44
Cambridge 43
Boston 35
Redwood City 32
Dong Ket 27
Boardman 26
Jakarta 26
Brussels 18
Fremont 17
Gloucester 16
Guayaquil 16
Islamabad 16
Lima 14
Santa Clara 14
Verona 14
Accra 13
Guangzhou 13
Padova 12
Norwalk 11
San Diego 11
Pune 10
Quito 10
Santiago 10
Washington 10
Hefei 9
Helsinki 9
Moncalieri 9
Borgaro Torinese 8
Toronto 8
Bogotá 7
Hangzhou 7
La Paz 7
Alcobendas 6
Huánuco 6
Ilk 6
Ithaca 6
Medellín 6
Mexico 6
Noventa Vicentina 6
Phoenix 6
Vicenza 6
Aosta 5
Baripada 5
Bologna 5
Castellazzo Bormida 5
Dallas 5
Kampala 5
Montesarchio 5
Nanjing 5
Napoli 5
Puerto 5
Redmond 5
Tehran 5
Buffalo 4
Colorno 4
Columbus 4
Frankfurt am Main 4
Hebei 4
Hong Kong 4
Jinan 4
Lachine 4
Lima region 4
Lomé 4
Munich 4
Philadelphia 4
Pinoso 4
San Francisco 4
San Michele All'adige 4
Zagreb 4
Ayacucho 3
Boretto 3
Brentwood 3
Cali 3
Caracas 3
Catania 3
Düsseldorf 3
Falls Church 3
Garza García 3
Totale 3.098
Nome #
Faenado de bovinos: inspeccion de carnes y buenas practicas en el faenado 300
Characterization of microbiota in Plaisentif cheese by high-throughput sequencing 248
Prevalence of selected diseases - including zoonoses - in goat herds from Sao Antao island, Cabo Verde 237
Local poultry breed assessment in Piedmont (north-west Italy) 173
Caratteristiche chimiche e microbiologiche di molluschi cefalopodi nel corso della conservazione. 159
Genetic traceability of two local chicken populations, Bianca di Saluzzo and Bionda Piemontese, versus some current commercial lines. 157
Presence of synthetic antioxidants in organic and conventional milk 155
Detection and Quantification of Ochratoxin A in milk produced in organic farms 144
The SAPUVETNET Projects: experiences of intersectoral collaboration and research/training in Veterinary Public Health across Latin America and Europe 135
Survey of the presence of patulin and ochratoxin A in traditional semi-hard cheeses 128
Distinguishing industrial meat from that of indigenous chickens with molecular markers 111
Genetic variation of two local chicken populations: ‘Bianca di Saluzzo’ and ‘Bionda Piemontese’ 108
Preliminary study on the carcass and meat characteristics of two free-range reared Italian local hen breed: Bianca di Saluzzo and Bionda Piemontese 107
Amine biogene nei prodotti caseari: presenza e significato in formaggi fusi e grattugiati. 102
Frazioni azotate e amine piogene nel formaggio. Influenza di alcune variabili introdotte nel processo di caseificazione 100
Prevalence of selected diseases - including zoonoses - in goat herds from Sao Antao island, Cabo Verde 99
Market chain of “Consortium for safeguard of Bianca e Bionda breeds” in Piedmont: 1. demography, housing and slaughtering conditions 99
Safety status and physicochemical composition of Plaisentif Cheese 94
Influence of Alpine highland pasture on the fatty acid and terpene composition of milk and Plaisentif cheese from various Piedmont farms 92
Microbiota of the Planalto de Bolona: an artisanal cheese produced in uncommon environmental conditions in the Capo Verde islands 91
Caratteristiche microbiologiche della robiola di Roccaverano 90
Caratterizzazione di ceppi di Enterobatteriacee: capacità di produrre amine biogene. 90
Market chain of “Consortium for safeguard of Bianca di Saluzzo e Bionda Piemontese breeds” in Piedmont: 2. Meat quality 85
Effects of “fresh mechanically deboned meat” inclusion on nutritional value, palatability, shelf-life microbiological risk and digestibility in dry dog food 83
Antiossidanti di sintesi come marker per la produzione di latte biologico 82
Study of the microbial ecology of Gorgonzola rind and frequency of isolation of Listeria monocytogenes 79
TEXTURE OF PIEMONTESE BEEF CULLED COWS AGED 4-13 YEARS 79
Ocratossina A in latte proveniente da allevamenti biologici 77
CARATTERISTICHE IGIENICO-SANITARIE DI CASEIFICI ARTIGIANALI IN PIEMONTE 76
Investigation of Cheese-making factors efect on Ripening of a Semi-hard Cheese for Product Quality Enhancement 73
A chemometric investigation of the effect of the cheese-making process on contents of biogenic amines in a semi-hard Italian cheese (Toma) 70
Evaluation of the marketing methods and handling of live shellfish (American lobsters) for the purpose of sale as food: first evaluations in Piedmont. 69
Esperienza di un triennio di autocontrollo in un macello avicolo e ruolo del servizio veterinario 68
Effeto deiI parametri di caseificazione sullo sviluppo di amine biogene in “Toma Piemontese”: un approccio chemoimetrico 66
A Fibre- vs. cereal grain-based diet: Which is better for horse welfare? Effects on intestinal permeability, muscle characteristics and oxidative status in horses reared for meat production 65
Caratteristiche compositive di carni provenienti da allevamenti di tipo biologico 62
Caratterizzazione del “latte fresco pastorizzato di alta qualità” in alcune realtà produttive dell’area piemontese 60
El sacrificio de la specie avicola 60
Genetic traceability of two local chicken populations, 'Bianca di Saluzzo' and 'Bionda Piemontese', versus some current commercial lines. 60
PROFILO COMPOSITIVO DELLA "ROBIOLA DI ROCCAVERANO"A CARATTERE ARTIGIANALE 59
Production of biogenic amines by some Enterocaberiaceaea strains isolated form dairy products 59
Rilevazione di antiossidanti di sintesi nel latte come marker per le produzioni tradizionali e biologiche 58
Safety assessment of traditional Plaisentif cheese 57
DETERMINAZIONE DEL CONTENUTO DI AMINE BIOGENE IN UN FORMAGGIO A 30 GIORNI DI MATURAZIONE:STUDIO DI ALCUNI FATTORI DI VARIAZIONE 56
Programme d'amelioration de la production agri-zootecnique sur l'ile de S. Antao (Mairie de porto Novo - Republique de Cape Vert) 56
Molecular identification of the indigenous lactic acid bacteria (LAB) in the Bolona cheese from the islands of Capo Verde 55
Considerazioni sull'igiene della macellazione dei conigli 52
Valutazione del contenuto in patulina, ocratossina A ed ammine biogene di formaggi tradizionali a latte crudo 51
Inspeccion post-mortem del bovino 50
OCHRATOXIN A (OTA) OCCURENCE IN MEAT AND DAIRY PRODUCTS: PREVENTION AND REMEDIATION STRATEGIES 50
La robiola di Roccaverano 48
The Occurrence of biogenic Amines in Food Originating from Animals: Current Knowledge and Future Perspectives 48
Effects of feeding managements on microbial contamination of mesenteric lymph nodes and liver and on intestinal histo-morphology in horses 48
Indagine sull’impiego di farmaci nell’allevamento cunicolo piemontese e valutazione dei residui nelle carni. 47
Isolamento di Aeromonas spp nell’industria alimentare. Valutazione della citotossicità. 46
Quantification of Patulin in Piedmont cheese by HPLC: preliminary note 44
MESSA A PUNTO DI UNA PCR MULTIPLA PER L'IDENTIFICAZIONE DI SPECIE STRETTAMENTE CORRELATE NEI PRODOTTI CASEARI 43
Macellazione del bovino 41
VALUTAZIONE DELLE CARATTERISTICHE MICROBIOLOGICHE DI FORMAGGI GRATTUGIATI 41
INDAGINE SULL’IMPIEGO DI FARMACI NELL’ALLEVAMENTO CUNICOLO PIEMONTESE E VALUTAZIONE DEI RESIDUI NELLE CARNI 40
Ulteriori acquisizioni sulla caratterizzazione delle carni bovine “biologiche” 39
Studio sulla determinazione dell’età dei bovini vivi e macellati nell’ambito della sorveglianza attiva per la BSE 30
137Cesium (137Cs) assessment in wild boars from northwestern Italy 19
Pet feeding habits and the microbiological contamination of dog food bowls: effect of feed type, cleaning method and bowl material 16
Training for Food Handlers at Production Level in Italian Regions 12
Use of Biomolecular Tools to Control the Labels of Ethnic Food Coming from Eastern Europe 6
Cured or fresh? Between fish maturation trends in restaurants and food safety: The case of dry-aged rainbow trout 1
null 1
Totale 5.406
Categoria #
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Totale 20.904


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020609 0 0 0 77 45 113 74 44 81 72 62 41
2020/2021607 66 24 50 31 47 42 50 28 76 51 63 79
2021/2022686 24 36 48 54 27 36 54 29 19 51 142 166
2022/2023974 94 65 23 106 103 237 82 67 85 38 43 31
2023/2024489 63 72 24 24 31 74 32 33 2 33 40 61
2024/2025217 40 84 58 35 0 0 0 0 0 0 0 0
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