DESTEFANIS, Gianluigi
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.823
EU - Europa 1.589
AS - Asia 581
SA - Sud America 34
OC - Oceania 13
AF - Africa 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 4.051
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.793
IT - Italia 450
CN - Cina 280
IE - Irlanda 194
FR - Francia 145
DE - Germania 131
SE - Svezia 131
UA - Ucraina 125
FI - Finlandia 117
PL - Polonia 92
KR - Corea 87
GB - Regno Unito 74
SG - Singapore 65
VN - Vietnam 61
JP - Giappone 36
AT - Austria 28
CA - Canada 27
RU - Federazione Russa 24
BE - Belgio 22
LV - Lettonia 15
ES - Italia 14
PE - Perù 13
PK - Pakistan 11
BR - Brasile 10
NL - Olanda 10
IN - India 9
AU - Australia 8
MY - Malesia 7
IL - Israele 6
CH - Svizzera 5
NZ - Nuova Zelanda 5
CO - Colombia 4
IR - Iran 4
UY - Uruguay 4
ZA - Sudafrica 4
AR - Argentina 3
EU - Europa 3
ID - Indonesia 3
MA - Marocco 3
BD - Bangladesh 2
CZ - Repubblica Ceca 2
HK - Hong Kong 2
HU - Ungheria 2
PT - Portogallo 2
RO - Romania 2
RS - Serbia 2
TR - Turchia 2
TW - Taiwan 2
UZ - Uzbekistan 2
BM - Bermuda 1
CR - Costa Rica 1
MC - Monaco 1
MX - Messico 1
NG - Nigeria 1
PH - Filippine 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
Totale 4.051
Città #
Chandler 309
Dublin 193
Beijing 186
Houston 143
Ashburn 131
Villeurbanne 90
Ann Arbor 81
Jacksonville 80
Warsaw 75
Pisa 74
Torino 74
Nyköping 72
Princeton 67
Fairfield 60
Medford 60
Woodbridge 60
Dearborn 46
Wilmington 45
Dong Ket 39
Singapore 37
Redwood City 34
Vienna 28
Fremont 25
Milan 25
Seattle 24
Boston 19
Verona 17
Cambridge 15
Düsseldorf 15
New York 14
Ottawa 14
Turin 13
Boardman 11
Glenview 11
Hiroshima 11
Nanjing 11
Norwalk 11
Brussels 10
Hefei 10
Rome 9
Chiclayo 8
Falls Church 7
Nanchang 7
Shanghai 7
Villa Verucchio 7
Kagoya 6
Kunming 6
Padova 6
Sassari 6
Tokyo 6
Bologna 5
Helsinki 5
Lachine 5
Lima 5
Napoli 5
Parma 5
Perugia 5
San Diego 5
San Michele Salentino 5
Swidnik 5
Catania 4
Changsha 4
Chengdu 4
Grenoble 4
Guangzhou 4
Haikou 4
Hebei 4
Kwangju 4
Montevideo 4
Naples 4
Phoenix 4
Poznan 4
Ufa 4
Ashhurst 3
Assisi 3
Borgaro Torinese 3
Casablanca 3
Castellammare di Stabia 3
Chicago 3
Cuneo 3
Des Moines 3
Fargo 3
Gent 3
Hanover 3
Huntingdon 3
Johor Bahru 3
Lubbock 3
Memphis 3
Polska 3
Porto Alegre 3
Pune 3
Stillwater 3
Toronto 3
Vicenza 3
Washington 3
Aberystwyth 2
Alice 2
Bari 2
Belgrade 2
Bondeno 2
Totale 2.493
Nome #
Extended dry ageing time effect on water holding capacity and colour of Piemontese cull cow beef 153
Lipomatous muscular "dystrophy" of Piedmontese cattle 151
Prediction of beef CIELAB colour from RGB digital images 139
Relationship between beef consumer tenderness perception and Warner-Bratzler shear force 128
COLOUR AND TEXTURE OF VEAL AS INFLUENCED BY BREED AND AGEING 123
Influence of the housing system on meat quality of double muscled Piemontese young bulls 119
CHARACTERIZATION OF BEEF FATTY ACID PROFILE BY MULTIVARIATE ANALYSIS 115
Effect of the leptin c.73T>C mutation on carcass traits in beef cattle 113
EFFECT OF COOKING METHOD ON THE NUTRITIONAL VALUE OF PIEMONTESE BEEF 106
A rapid new ethanol preparation for early muscle sampling submitted to NIR analysis: preliminary results for cattle and buffalo 104
Beef characteristics of three muscles from cow and young bull 97
A study on mineral composition of beef 96
Sensory evaluation of meat colour using photographs 91
Qualità della carne e management: quanto incide il periodo prima e dopo la macellazione 88
The use of principal component analysis (PCA) to characterize beef 84
Fatty acid profile, meat quality and flavour acceptability of beef from double-muscled Piemontese young bulls fed ground flaxseed 83
Individuazione del periodo ottimale della frollatura per la carne 80
Variabilità dei geni u-Calpaina e Calpastatina e associazioni con la tenerezza della carne nella razza bovina Piemontese 80
Fatty acid profile and cholesterol content of beef at retail of Piemotese, Limousin and Friesian breeds 79
THE INFLUENCE OF COOKING TEMPERATURE, ETHNIC GROUP AND AGEING PERIOD ON COOKING LOSSES AND TEXTURE OF BEEF 78
TEXTURE OF PIEMONTESE BEEF CULLED COWS AGED 4-13 YEARS 76
Performance assessment of a beef sensory panel 76
Consumer's perception of beef tenderness 75
La Razza Bovina Piemontese 75
Tenderness variation depending on ageing in Piemotese beef 71
Influence of ethnic group, feeding plan and ageing on colour, water holding capacity and Warner-Bratzler shear of veal calves 69
Texture of double muscled Piemontese beef measured by two instrumental methods 67
Beef quality of Piemontese steers 65
REPEATABILITY AND REPRODUCIBILITY OF TWO INSTRUMENTS TO MEASURE MEAT COLOUR 65
Contenuto di grasso, di acidi grassi e di colesterolo nella carne bovina venduta al dettaglio 64
Associazioni fra SNP e caratteri produttivi nella razza bovina Piemontese. Possibile applicazione negli schemi di selezione. 63
Effect of castration on meat quality in Piemontese cattle 61
POSSIBILITY TO EVALUATE MEAT COLOUR USING PHOTOGRAPHIC REFERENCES 59
Effect of POU1F1 polymorphism on meat quality traits in Piemontese cattle. 57
La qualità della carne e le sue variazioni in funzione delle razze di appartenenza dei soggetti allevati: caratteristiche chimiche delle carni 57
L'influenza dell'alimentazione sulle performances del bovino Piemontese 56
Effect of housing system on meat quality of Piemontese young bulls 56
Composizione chimica della carne prodotta da vitelloni Piemontesi sottoposti a differenti regimi alimentari 56
Valutazione NIRS di Longisimus dorsi liofilizzato in rapporto alle categorie di bovini 53
Meat texture of Piemontese young bulls measured by two physical methods 53
La qualità delle carni bovine: il potere di ritenzione dell'acqua in carni prodotte da vitelloni di razza Piemontese sottoposti a diversi regimi alimentari 53
Intramuscular fatty acid composition in beef from Aosta cattle breeds 52
Influence of maize grain supplementation on chemical composition of meat calves 51
Spettroscopia FT-NIR: valutazione dei parametri biologici da plasma di conigli 50
Colour variation during ageing in Piemontese beef 50
Comparative spectroscopy of dried cattle muscles 49
L'impiego del concentrato proteico di medica nell'alimentazione del suino pesante 48
Polymorphism of Calpain locus and relationship with meat tenderness in Piedmont cattle breed 47
EFFECT OF FEEDING PLAN AND GENOTYPE ON FATTY ACID COMPOSITION OF VEAL 47
Sintesi dei risultati di una ricerca condotta su carni ottenute da vitelloni appartenenti a 6 tipi genetici allevati in condizioni uniformi 45
NIRS analysis of different meat sample preparations to discriminate feeding plan and genetic type effects in veal calves 43
La qualità della carne della bovina di razza Piemontese distribuita al consumo 42
NIRS analysis of different meat sample preparations from veal calves and panel test prediction 42
Influenza dei fattori ante e post mortem sulla qualità della carne suina 39
FT-NIR spectroscopy of treated blood plasma to predict carcass and meat quality of young female rabbits 37
FT-NIR spectroscopy of fresh and treated muscle tissue in young female rabbits 37
Polymorphism of the GHR gene in cattle and relationships with meat production and quality 37
GH1 as candidate gene for variability of meat production traits in Piemontese cattle 36
Relationship between visual appearance and other sensory attribute of beef meat 32
Totale 4.218
Categoria #
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Totale 18.027


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020664 0 19 39 67 37 102 97 74 84 67 61 17
2020/2021453 69 22 41 20 30 20 31 20 59 40 25 76
2021/2022459 19 30 11 30 14 10 18 13 15 26 141 132
2022/2023885 103 71 42 91 82 236 77 46 76 22 29 10
2023/2024418 29 76 24 13 32 44 36 76 0 12 17 59
2024/202511 8 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 4.218