DESTEFANIS, Gianluigi
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.444
EU - Europa 1.637
AS - Asia 726
SA - Sud America 36
OC - Oceania 13
AF - Africa 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 4.867
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.405
IT - Italia 464
CN - Cina 313
IE - Irlanda 195
SG - Singapore 153
FR - Francia 145
SE - Svezia 133
DE - Germania 132
UA - Ucraina 125
FI - Finlandia 121
PL - Polonia 92
KR - Corea 91
GB - Regno Unito 87
VN - Vietnam 61
JP - Giappone 36
CA - Canada 35
AT - Austria 28
BE - Belgio 26
RU - Federazione Russa 26
ID - Indonesia 22
LV - Lettonia 15
ES - Italia 14
PE - Perù 13
NL - Olanda 12
PK - Pakistan 11
BR - Brasile 10
IN - India 9
AU - Australia 8
MY - Malesia 7
CO - Colombia 6
IL - Israele 6
CH - Svizzera 5
NZ - Nuova Zelanda 5
IR - Iran 4
UY - Uruguay 4
ZA - Sudafrica 4
AR - Argentina 3
EU - Europa 3
GR - Grecia 3
HK - Hong Kong 3
HU - Ungheria 3
MA - Marocco 3
BD - Bangladesh 2
CZ - Repubblica Ceca 2
MX - Messico 2
PT - Portogallo 2
RO - Romania 2
RS - Serbia 2
TR - Turchia 2
TW - Taiwan 2
UZ - Uzbekistan 2
BM - Bermuda 1
CR - Costa Rica 1
LT - Lituania 1
MC - Monaco 1
NG - Nigeria 1
PH - Filippine 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
Totale 4.867
Città #
Santa Clara 455
Chandler 309
Dublin 194
Beijing 186
Houston 143
Ashburn 141
Singapore 121
Villeurbanne 90
Ann Arbor 81
Jacksonville 80
Warsaw 75
Pisa 74
Torino 74
Nyköping 72
Princeton 67
Fairfield 60
Medford 60
Woodbridge 60
Columbus 54
Dearborn 46
Wilmington 45
Dong Ket 39
Redwood City 34
Guangzhou 30
Vienna 28
Fremont 25
Milan 25
Seattle 24
Jakarta 21
Boston 19
Turin 18
Ottawa 17
Verona 17
Cambridge 15
Düsseldorf 15
New York 14
Brussels 13
Boardman 11
Glenview 11
Hiroshima 11
London 11
Nanjing 11
Norwalk 11
Hefei 10
Rome 10
Helsinki 9
Chiclayo 8
Toronto 8
Bologna 7
Falls Church 7
Nanchang 7
Shanghai 7
Villa Verucchio 7
Kagoya 6
Kunming 6
Padova 6
Sassari 6
Tokyo 6
Lachine 5
Lima 5
Napoli 5
Parma 5
Perugia 5
San Diego 5
San Michele Salentino 5
Swidnik 5
Amherst 4
Catania 4
Changsha 4
Chengdu 4
Grenoble 4
Haikou 4
Hebei 4
Kwangju 4
Montevideo 4
Naples 4
Phoenix 4
Poznan 4
Ufa 4
Ashhurst 3
Assisi 3
Borgaro Torinese 3
Casablanca 3
Castellammare di Stabia 3
Chicago 3
Cuneo 3
Des Moines 3
Fargo 3
Gent 3
Hanover 3
Huntingdon 3
Johor Bahru 3
Lubbock 3
Memphis 3
Polska 3
Porto Alegre 3
Pune 3
Stillwater 3
Thessaloniki 3
Vicenza 3
Totale 3.172
Nome #
Extended dry ageing time effect on water holding capacity and colour of Piemontese cull cow beef 174
Lipomatous muscular "dystrophy" of Piedmontese cattle 161
Prediction of beef CIELAB colour from RGB digital images 152
Relationship between beef consumer tenderness perception and Warner-Bratzler shear force 145
COLOUR AND TEXTURE OF VEAL AS INFLUENCED BY BREED AND AGEING 137
Effect of the leptin c.73T>C mutation on carcass traits in beef cattle 134
CHARACTERIZATION OF BEEF FATTY ACID PROFILE BY MULTIVARIATE ANALYSIS 131
Influence of the housing system on meat quality of double muscled Piemontese young bulls 129
EFFECT OF COOKING METHOD ON THE NUTRITIONAL VALUE OF PIEMONTESE BEEF 122
A rapid new ethanol preparation for early muscle sampling submitted to NIR analysis: preliminary results for cattle and buffalo 115
A study on mineral composition of beef 110
Beef characteristics of three muscles from cow and young bull 108
Sensory evaluation of meat colour using photographs 100
Qualità della carne e management: quanto incide il periodo prima e dopo la macellazione 98
Variabilità dei geni u-Calpaina e Calpastatina e associazioni con la tenerezza della carne nella razza bovina Piemontese 98
The use of principal component analysis (PCA) to characterize beef 97
Fatty acid profile and cholesterol content of beef at retail of Piemotese, Limousin and Friesian breeds 95
Individuazione del periodo ottimale della frollatura per la carne 93
Fatty acid profile, meat quality and flavour acceptability of beef from double-muscled Piemontese young bulls fed ground flaxseed 93
Tenderness variation depending on ageing in Piemotese beef 91
Consumer's perception of beef tenderness 91
THE INFLUENCE OF COOKING TEMPERATURE, ETHNIC GROUP AND AGEING PERIOD ON COOKING LOSSES AND TEXTURE OF BEEF 91
TEXTURE OF PIEMONTESE BEEF CULLED COWS AGED 4-13 YEARS 88
Performance assessment of a beef sensory panel 88
La Razza Bovina Piemontese 86
Texture of double muscled Piemontese beef measured by two instrumental methods 84
Influence of ethnic group, feeding plan and ageing on colour, water holding capacity and Warner-Bratzler shear of veal calves 83
REPEATABILITY AND REPRODUCIBILITY OF TWO INSTRUMENTS TO MEASURE MEAT COLOUR 83
Beef quality of Piemontese steers 81
Associazioni fra SNP e caratteri produttivi nella razza bovina Piemontese. Possibile applicazione negli schemi di selezione. 80
Effect of castration on meat quality in Piemontese cattle 75
Contenuto di grasso, di acidi grassi e di colesterolo nella carne bovina venduta al dettaglio 75
Effect of housing system on meat quality of Piemontese young bulls 73
POSSIBILITY TO EVALUATE MEAT COLOUR USING PHOTOGRAPHIC REFERENCES 72
Valutazione NIRS di Longisimus dorsi liofilizzato in rapporto alle categorie di bovini 71
Intramuscular fatty acid composition in beef from Aosta cattle breeds 71
La qualità della carne e le sue variazioni in funzione delle razze di appartenenza dei soggetti allevati: caratteristiche chimiche delle carni 69
Effect of POU1F1 polymorphism on meat quality traits in Piemontese cattle. 68
L'influenza dell'alimentazione sulle performances del bovino Piemontese 68
Influence of maize grain supplementation on chemical composition of meat calves 68
Meat texture of Piemontese young bulls measured by two physical methods 68
Composizione chimica della carne prodotta da vitelloni Piemontesi sottoposti a differenti regimi alimentari 68
La qualità delle carni bovine: il potere di ritenzione dell'acqua in carni prodotte da vitelloni di razza Piemontese sottoposti a diversi regimi alimentari 67
Colour variation during ageing in Piemontese beef 64
L'impiego del concentrato proteico di medica nell'alimentazione del suino pesante 63
Sintesi dei risultati di una ricerca condotta su carni ottenute da vitelloni appartenenti a 6 tipi genetici allevati in condizioni uniformi 62
Spettroscopia FT-NIR: valutazione dei parametri biologici da plasma di conigli 62
Comparative spectroscopy of dried cattle muscles 62
EFFECT OF FEEDING PLAN AND GENOTYPE ON FATTY ACID COMPOSITION OF VEAL 58
Polymorphism of Calpain locus and relationship with meat tenderness in Piedmont cattle breed 57
NIRS analysis of different meat sample preparations to discriminate feeding plan and genetic type effects in veal calves 56
La qualità della carne della bovina di razza Piemontese distribuita al consumo 53
NIRS analysis of different meat sample preparations from veal calves and panel test prediction 53
Influenza dei fattori ante e post mortem sulla qualità della carne suina 52
FT-NIR spectroscopy of treated blood plasma to predict carcass and meat quality of young female rabbits 50
FT-NIR spectroscopy of fresh and treated muscle tissue in young female rabbits 48
Polymorphism of the GHR gene in cattle and relationships with meat production and quality 48
Relationship between visual appearance and other sensory attribute of beef meat 48
GH1 as candidate gene for variability of meat production traits in Piemontese cattle 47
Totale 5.034
Categoria #
all - tutte 13.748
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 7.921
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 21.669


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020400 0 0 0 0 0 0 97 74 84 67 61 17
2020/2021453 69 22 41 20 30 20 31 20 59 40 25 76
2021/2022459 19 30 11 30 14 10 18 13 15 26 141 132
2022/2023885 103 71 42 91 82 236 77 46 76 22 29 10
2023/2024418 29 76 24 13 32 44 36 76 0 12 17 59
2024/2025827 8 72 88 104 445 109 1 0 0 0 0 0
Totale 5.034